Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; justlanded_recent_comments_widget has a deprecated constructor in /mnt/web417/b1/59/54026859/htdocs/chiptuning2015/wp-content/themes/justlanded/widgets/widget-recent-comments.php on line 21 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; justlanded_newsletter_widget has a deprecated constructor in /mnt/web417/b1/59/54026859/htdocs/chiptuning2015/wp-content/themes/justlanded/widgets/widget-newsletter.php on line 21 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; justlanded_testimonials_slider_widget has a deprecated constructor in /mnt/web417/b1/59/54026859/htdocs/chiptuning2015/wp-content/themes/justlanded/widgets/widget-testimonials-slider.php on line 20 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; justlanded_recent_blog_widget has a deprecated constructor in /mnt/web417/b1/59/54026859/htdocs/chiptuning2015/wp-content/themes/justlanded/widgets/widget-recent-posts.php on line 21 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; justlanded_testimonials_widget has a deprecated constructor in /mnt/web417/b1/59/54026859/htdocs/chiptuning2015/wp-content/themes/justlanded/widgets/widget-testimonials.php on line 21 Multichip dealer worden? | Chiptuning alternatief met de unieke Multichip

Multichip dealer worden?

Wat zeggen onze dealers?

Waarom Multichip?

Als nuchtere noorderling is Paul Woldendorp altijd zeer kritisch als ze hem een nieuw product proberen aan te smeren, vaak aanlokkelijk verpakt inclusief de mooie verkooppraatjes.
Paul vertelt: “Je denkt dan in eerste instantie: ‘dit klinkt bijna te mooi om waar te kunnen zijn’, en vervolgens: ‘daar trappen wij dus mooi niet in’, want ik heb genoeg vervelende dingen meegemaakt en daarvan geleerd.
Maar in het geval van Multichip heb ik mijn gezonde wantrouwen opzij moeten zetten. Heb Multichip eerst een paar dagen laten testen door een van mijn monteurs, die na afloop zeer enthousiast was. Die kon het eigenlijk
niet geloven en had ook zoiets van ‘dit kan niet waar zijn’. Wél dus, want de harde cijfers en data uit de boordcomputer vertellen echt geen sprookjes, maar zijn gewoon betrouwbaar en hebben mij ervan overtuigd dat dit product
een van de weinige uitzonderingen is en écht doet wat het belooft:

Het werkt echt! Multichip biedt mij nieuwe kansen en mogelijkheden

Ik ben Erwin Klippel en rally rijder in de Nissan350Z Challenge en eigenaar van Klippel banden. Met een Multichip is mijn auto een stuk soepeler, krachtiger en de acceleratie is een stuk beter.

Ik kan iedereen de Multichip aanraden, want

rijden met de Multichip is een genot

Erwin Klipper

Ook Erwin Klippel, kampioen rally rijder, is fan van de Multichip

Wilt u meer omzet genereren door klanten een kwalitatief goed en betrouwbaar product aan te bieden? 

Heeft u wel eens aan een alternatief voor chiptuning gedacht….

Steeds meer consumenten stappen vandaag de dag over naar kleinere schonere auto’s voor het milieu. Dit type auto is over het algemeen zuinig afgesteld en dat is veelal te merken als de bestuurder even snel wil invoegen of even extra trekkracht nodig heeft. En dan komen ze erachter dat ze net ietsje meer pit nodig hebben. Door de opkomst van steeds meer eco-modellen is er duidelijk een enorme vraag naar chiptuning. Daar staat tegenover dat veel autobedrijven, maar ook hun klanten vaak geen voorstander zijn van softwarematige chiptuning. De Multichip is een perfect alternatief voor autobedrijven, maar ook voor hun klanten. Waarom? 

Voordeel:

 • Op de verkoop van de multichip zit een zeer gunstige marge.
 • Installatie van de multichip gebeurt in een handomdraai, waardoor u zonder tijdsverlies verder kunt gaan met andere werkzaamheden.

Er is een grote groep autorijders die zijn/ haar auto niet kan, wil of mag chiptunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rijders van lease-auto’s en auto’s die nog in de fabrieksgarantie zitten. De multichip is een alternatief voor mensen die hun auto niet softwarematig willen tunen. Grote voordeel voor een klant is dat de Multichip eenvoudig te verwijderen is.

De voornaamste reden waarom steeds meer autorijders de multichip aanschaffen is, omdat ze gewoonweg net iets te kort komen op sommige momenten. Bijvoorbeeld bij het trekken van een caravanhet invoegen op de snelweg, het rijden met een volle tranpostbus of aanhanger enz.

Er zijn tal van andere redenen te bedenken waarom ook uw klanten graag met een multichip willen rijden.

De multichip kunt u op een hele eenvoudige wijze installeren en verwijderen. Deze oplossing van tunen heeft niet voor niets zijn weg al gevonden bij grote aantallen autobedrijven. Het is een topproduct om in uw bedrijf op te nemen. U zult binnen de kortste keren hierdoor meer tevreden klanten krijgen.

Pluspunten voor uw bedrijf:

 • Zeer korte installatietijd
 • Zeer interessante marges
 • Geen grote voorraad nodig
 • Geen software aanpassingen nodig
 • Nieuwe klanten in uw bedrijf
 • Geen contract

In 2021 meer dan 250 dealers wereldwijd actief met de Multichip 

Momenteel zoeken wij dealers voor de multichip in de diverse regio’s in Nederland en België.

Interesse? Neem contact met onze Klantenservice op +31(0)85-3031352 of vul onderstaand formulier in.

  Uw naam

  Uw e-mail

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht